Rubrieken:

- Forum
- Agenda
    - ABC Agenda
      - Nevenagenda

- Info
- Downloads
- Klassement
- Clubtoko
- Links
- Sponsoren

Site Update
31-10-2018
- IBW 2019:
    Informatie en
    inschrijfformulieren
   ----------------------
19-10-2018
- Voorpagina:
    Aankondiging    
    Filmavond 2018
    ---------------------
29-09-2018
- Voorpagina:
    Aankondiging
    Brabantrit 2018
    ---------------------

Algemene buggy Club Holland

 

 

 

 

 

 

Klik op de link hieronder voor het
Inschrijfformulier ABC

Wie zijn wij

De ABC (ofwel Algemene Buggy Club Holland) is in 1974 opgericht door een aantal enthousiaste Buggyrijders. Toen het ledenaantal flink begon te groeien werd op 10 februari 1977 de club officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40445056. Met ongeveer 450 leden zijn we de grootste Buggyclub van Europa. Organisatorisch bestaat de ABC uit een 5-koppig bestuur uit alle delen van het land. Nederland is voor de ABC opgedeeld in 8 rayons die weer “bestuurd” worden door een rayonvertegenwoordiger. Ook bij jou in de buurt is er een rayonvertegenwoordiger actief, waar je terecht kan voor vragen of waar je informatie kan krijgen over evenementen. Uiteraard kan dit ook bij de overige bestuursleden Verder hebben we een clublid (Arnold Waaijer) bereid gevonden die zo goed mogelijk antwoord wil geven op vragen omtrent technische zaken.

Activiteiten

Zo’n 10 maal per jaar organiseert de ABC evenementen met een zeer divers karakter, waaronder puzzelritten, gezelligheidsritten, nachtritten technische dagen en één maal per jaar een filmavond, waar je de evenementen van dat jaar onder het genot van een hapje en/of drankje nog eens voorbij kunt zien gaan op het witte doek.
Eens per 2 jaar is er een groot Nationaal Buggyweekend. Hier verzamelen alle actieve leden zich om een gezellig weekend te houden, waar diverse activiteiten op het programma staan (denk aan puzzelrit door de omgeving, verkiezing mooiste buggy, trial, rayonspelen en uiteraard een gezellige feestavond).

I.B.W

Tijdens het pinksterweekend staat het Internationaal Buggy Weekend centraal. Dit grootschalige evenement wordt jaarlijks in een ander land gehouden. Dit is een enorm spektakel met deelnemers uit Duitsland, België, Frankrijk, Engeland, Zwitserland en natuurlijk Nederland. Bij dit weekend ligt het aantal deelnemers al gauw rond de 200!
Naast onze eigen evenementen kom je de club ook tegen op Keverevenementen en beurzen.
Kortom er is voor een ieder wat te beleven binnen de club.

Clubblad

Eens in de 2 maanden verschijnt er een prachtig clubblad. Hierin staan o.a. (voor)aankondigingen van club- en overige evenementen, het jaarklassement, tips, verslagen en verhalen, commerciële advertenties, maar ook is er een gratis vraag en aanbod pagina.

Lidmaatschap

 Een lidmaatschap kost per jaar € 43,50 en natuurlijk kan je ook lid worden als je nog niet in het bezit bent van een Buggy.
Mocht je alleen het clubblad willen ontvangen, dan kan dat ook, je kunt dan donateur worden van de ABC, deze kosten bedragen minimaal € 21,75 per jaar.
Verder kennen we nog de zgn. gezinsleden. Dit lidmaatschap kost € 15,25 per jaar, op voorwaarde dat er minimaal één regulier lidmaatschap binnen ditzelfde huishouden aanwezig moet zijn.
Op het inschrijfformulier kun je ook een machtiging invullen.

Vragen?

Heb je na het lezen van bovengenoemde informatie nog vragen, klik dan op de bestuur pagina voor de email adressen van de juiste personen die je nodig hebt.
Klik op de betreffende naam en verzend je mailtje. Heb je een vraag over de clubsite (dus… geen algemene clubvragen aub) mail de Webmeester.

 
Klik hier voor het huishoudelijk reglement

Schrijven

Klik op de link "Inschrijfformulier" en print deze uit.
of je download hem in een Word document.

Inschrijfformulier ABC

Inschrijfformulier Mini ABC


Vul deze in en stuur hem op (via de post) naar:

Ledenadministratie
Algemene Buggy Club
p/a Potakkerstraat 17
5503 PW Veldhoven
Nederland

Declaratieformulier

Het declaratieformulier kun je hier downloaden
Deze is er in een Microsoft Exel bestand (xls) daar kun je ook de bedragen invullen en worden ze opgeteld. Of in een Word (doc) bestand om handmatig in te vullen.

Declaratieformulier Exel
Declaratieformulier Word